Järvamaa lasteaedade talimängudel kaotajaid ei olnud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ambla lasteaed-põhikooli staadionil olid täna Järvamaa lasteaedade kuuendad talimängud, kus oli palju õnnelikke võitjaid ja ei ühtki kaotajat.

Järvamaa lasteaiad saatsid talimängudele üle saja noorsportlase, lisaks nende treenerid ja juhendajad. Kõik kenasti ühtses võistlusdressis. Esmalt süüdati mängude tuli. Võisteldi aladel, mis nõudsid kiirust ja osavust, vahendas "Aktuaalne kaamera".


Kõigepealt tuli suurt lumepalli kanda sulgpallireketil, siis pall ja reket sõbrale üle anda kuni järg jõudis kelgul istuva õpetajani, kes tuli sõidutada üle finišijoone.
Kaotajaid lasteaedade talimängudel polnud, sest diplomi, tahvli magusat šokolaadi ja hea tuju said kaasa kõik.
"Järvamaa lasteaiad tunduvad kui ühtne meeskond. Nagu näha, kui täna on ikkagi välja tulnud 14 lasteaeda, siis see on ikka suurepärane," ütles Ambla lasteaed-põhikooli huvijuht Triin Väin.


Nagu arvata oligi, osutus kõige popimaks sõitmine mootorsaaniga. Nii moodustus sõita tahtvatest lastest pikk järjekord ja emotsioonid, mis sõidu ajal vallandusid, olid ikka päris ehtsad.
Järgmised Järvamaa lasteaedade talimängud toimuvad loosi tahtel Türil Lokuta lasteaias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles