August algab Järva-Jaanis põnevalt

Järva Teataja
Copy
Vanatehnika killavoor
Vanatehnika killavoor Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Augustikuu esimesel laupäeval korraldab Järva-Jaani vanatehnika varjupaik taas traditsioonilist killavoori. Samal päeval tasub Järva-Jaani sammud seada ka neil, kes vanatehnikast ei huvitu, sest tegutsema hakkavad ka mitmed ühepäevakohvikud.

Käesoleva aasta killavoor kannab alapealkirja «Kõik maastikusuutlikud sõidukid ja kummalised kulgurid" ning nagu nimi reedab, siis just sellise liigituse alla kuuluvaid sõidukeid killavooris kaasa lööma oodataksegi.

Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga kodulehel on kirjas, et nii nagu viimastel aegadel traditsiooniks on kujunenud, antakse osalemisvõimalus kõigile kummalistele kulguritele. Plusspunkte annab üldpildile seegi, kui sõidukijuht või kaasreisijad eriliselt ja stiilselt riietatud on. Vanatehnika varjupaigast on tavapäraselt võimalik selleks päevaks sõidukeid ka laenutada.

Üritusele registreerumiseks:

- saada osalemissoov e-postiga aadressile tuve@jjaani.ee

- võta ühendust Tuve Kärneriga telefonil 514 9485

- täida registreerimisvorm siin.

Teata osalejate arv, sõiduki info ning juhi nimi. Isikliku sõiduki puhul saatke võimaluse korral iseloomustav foto sõidukist. Varjupaiga sõidukiga osalemise soovi korral võtta otse ühendust Tuve Kärneriga (5149485; tuve@jjaani.ee).

Kuna killavoori ajaks saabub Järva-Jaani uudistajaid lähemalt ja kaugemalt, on kohalikel plaanis korraldada ka hoovikohvikute päev. Korraldajad kutsuvad kohalikke üles avama oma koduhoovid ning korraldama seal erinevaid teemakohvikuid, pakkudes kohvi-koogi kõrvale ka veidi meelelahutust.

Kohvikute registreerimine kestab 6. juulini meiliaadressil ylle.vaas@mail.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles