Kirikute päevad toovad viide pühakotta mitmekülgse programmi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Esimeste Järva valla kirikute päevade ajal tegi tuntud laulja ja kalmistute ajalugu pikalt uurinud Voldemar Kuslap huvilistele ringkäigu Järva-Jaani, Koeru ja Järva-Madise kalmistule ja kirikusse.
Esimeste Järva valla kirikute päevade ajal tegi tuntud laulja ja kalmistute ajalugu pikalt uurinud Voldemar Kuslap huvilistele ringkäigu Järva-Jaani, Koeru ja Järva-Madise kalmistule ja kirikusse. Foto: Tiit Reinberg

Sel nädalavahetusel peetavad Järva valla kirikute päevad ootavad huvilisi sisse astuma viide pühakotta: mitmekülgset programmi pakuvad Järva-Jaani, Ambla, Järva-Madise, Koeru ja Järva-Peetri kirik.

Kogudused ja valla kultuuri­korraldajad on koostanud programmi, mis sobib just kirikusse, kõnetades samal ajal kultuurilooliselt nii kohalikku kogukonda kui ka laiemat üldsust.

Järva valla esimesed kirikute päevad olid täpselt aasta tagasi 9. ja 10 juulil. Näitustest, loengutest, ekskursioonidest ja kontsertidest said osa paljud inimesed nii vallast kui ka kaugemalt. Järva valla kultuuri-, spordi- ja noorsootöö spetsialist Ülle Müller sõnas, et täpset külastajate arvu on keeruline öelda, kuid umbes tuhat võis neid olla küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles