Ilm läheb sel nädalal taas soojemaks

Järva Teataja
Copy
Pilvisest ilmast hoolimata on kohalikud rannad valmis, kui loodetavasti õige pea saabuv suvesoe inimesed randa meelitab.
Pilvisest ilmast hoolimata on kohalikud rannad valmis, kui loodetavasti õige pea saabuv suvesoe inimesed randa meelitab. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm alanud nädalal taas veidi soojemaks.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, suurem on sajuvõimalus saartel ja põhjarannikul. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 3-8, öö hakul põhjarannikul loodetuul puhanguti 13 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mõnes kohas sajab hoovihma, õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese, saartel vahelduva pilvisusega ilm. Saartel sajab kohati hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 7-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool hoovihma ja võib olla äikest, Ida-Eestis on sajuvõimalus väike. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles