Vanad kaupluseruumid leidsid uue omaniku

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Polstritoa perenaise Katrin Treksleri sõnul jäi kodus asunud tööruum uue polstri ootel olevate diivanite ja tugitoolide jaoks liiga kitsaks ning nii tuligi kohalikul äripindade renditurul ringi vaatama hakata. Sobiv pind leidus turuplatsi kõrval asuvas majas.
Polstritoa perenaise Katrin Treksleri sõnul jäi kodus asunud tööruum uue polstri ootel olevate diivanite ja tugitoolide jaoks liiga kitsaks ning nii tuligi kohalikul äripindade renditurul ringi vaatama hakata. Sobiv pind leidus turuplatsi kõrval asuvas majas. Foto: Dmitri Kotjuh

Mõne aasta eest kolis Järva tarbijate ühistu Türil oma Viljandi tänava ääres asunud ehituskaupade poe suuremale pinnale ning peatänava ääres asuv hoone jäi tühjaks. Nüüd aga on selle uksed taas avatud.

Ühistult võttis ruumid rendile paari aasta eest Türil tegutsemist alustanud Polstrituba, mille peamine tegevusala on mööblipolsterdustööd. Uutes ruumides on võimalik tutvuda tehtud töödega, kanganäidistega ning küsida ka näpunäiteid neil huvilistel, kel soov omal käel pehme mööbli parandustööd ette võtta või teada saada, kas vanavanematelt päranduseks saadud tigudiivanist saab veel asja või tuleb see otseteed jäätmejaama sõidutada.

Polstritoa tegemistest kirjutas Järva Teataja pikemalt eelmisel aastal. 2020. aasta lõpul Türil tegutsemist alustanud pereettevõte kolis kevadpealinna seetõttu, et kõpitsemist vajavate mööbliesemete toojatel oleks siia igast Eestimaa nurgast mugav sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles