Türi poliitiku karjäär jätkub Võrus

Rauno Uusleer
, suvereporter
Copy
Sten Perillus näitas Tallinna tehnikaülikooli meeskonnas kolmel hooajal tugevat mängu. Eriliselt jäi silma tema blokeerimisoskus, mis viis ta ka esimest korda koondise laagrisse.
Sten Perillus näitas Tallinna tehnikaülikooli meeskonnas kolmel hooajal tugevat mängu. Eriliselt jäi silma tema blokeerimisoskus, mis viis ta ka esimest korda koondise laagrisse. Foto: www.cev.eu

Eelmistel valimistel Türil ühe tugevaima poliitdebüüdi teinud Sten Perillus on lisaks kõigele ka tipptasemel võrkpallur. Pärast kolme aastat Tallinna tehnikaülikooli klubi värvide kandmist saab Perilluse uueks koduklubiks värskelt loodud Barrus Võru VK.

Sten Perillus tunnistab, et otsus ei tulnud just kõige lihtsamalt. «Otsus tuli keeruliselt. Pakkumisi sain tegelikult igast Eesti nurgast ja ka välismaalt. Tavaliselt olen aprillikuus oma järgmise hooaja klubiga kokkulepped ära teinud, aga nüüd põhimõtteliselt alles juuli lõpus said asjad ametlikult selgeks.»

Perillus selgitas, et lisaks tugevale võistkonnale meeldis talle ka klubi visioon. «Otsustasin kindlasti ka seetõttu nii, et Barrus Võru VK on uus ja huvitav projekt. Klubi visioon on, et tegeletakse palju kogukonnaga ja see mulle meeldib. Lisaks ka asjaolu, et kui ma vaatan klubi mängijate tutvustusi sotsiaalmeedias, siis ma julgen väita, et Võru on teinud teistele klubidele silmad ette. Algus on vägev!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles