Umbusaldatav vallavanem usub koalitsiooni ühtsusse

Tiit Reinberg
Copy
Möödunud aasta 24. novembril valis Türi vallavolikogu vallavanemaks Ele Ennu (vasakul). Toona toetas teda ka mõni päev varem volikogu esimeheks saanud Maarja Brause (paremal). Nüüd on kahe liidri koostöö nii teravaks läinud, et volikogu esimees ühines opositsiooniga, et vallavanem kohalt maha võtta.
Möödunud aasta 24. novembril valis Türi vallavolikogu vallavanemaks Ele Ennu (vasakul). Toona toetas teda ka mõni päev varem volikogu esimeheks saanud Maarja Brause (paremal). Nüüd on kahe liidri koostöö nii teravaks läinud, et volikogu esimees ühines opositsiooniga, et vallavanem kohalt maha võtta. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavolikogu esimees Maarja Brause ja kõik üheksa opositsioonis oleva valimisliidu Koduvald Türi volinikku esitasid neljapäeval olnud vallavolikogu istungil umbusaldusavalduse Türi vallavanema Ele Ennu vastu.

Umbusaldusavaldus läheb hääletusele volikogu järgmisel istungil ja vallavanema mahavõtuks on tarvis, et sellega ühineks vähemalt kaks koalitsiooni kuuluvat volinikku.

Opositsiooni üks liidreid, Pipi-Liis Siemann, ütles, et on kuulnud rahulolematust vallavanema töö suhtes nii koalitsiooni suurima jõu valimisliidu Tulevikuvald Türi kui ka Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna volinikelt ning ta loodab, et järgmisel istungil võivad nad seetõttu umbusalduse poolt hääletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles