Türi vallavalitsus kogub ideid kaasava eelarve raha jagamiseks

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Augusti lõpul oli Türi valla Kahala elanikel, eriti just lastel, suur rõõmupäev, kui pidulikult avati kaasava eelarve rahastuse toel valminud mängupark.
Augusti lõpul oli Türi valla Kahala elanikel, eriti just lastel, suur rõõmupäev, kui pidulikult avati kaasava eelarve rahastuse toel valminud mängupark. Foto: Türi vald

Augusti lõpul oli Türi vallas Kahala elanikel, eriti just lastel, suur rõõmupäev, kui pidulikult avati valla kaasava eelarve rahastuse toel valminud mängupark. Kahala mänguplats oli üks kolmest raha pälvinud projektist. Septembri lõpul aga saab selgeks, millised projektid asuvad võidu nimel hääli püüdma 2023. aasta kaasavast eelarvest.

Tänavu mais kuulutas Türi vallavalitsus, et kaasavast eelarvest on kavas rahastada projekte ka sel aastal ja kaasava eelarve suurus on 50 000 eurot.

Alates 1. septembrist kuni 18. septembrini ongi oodatud ettepanekud, milline algatus või projekt vääriks teostust. Erinevalt hääletusel osalejaist ei pea idee esitaja olema rahvastikuregistri andmetel Türi valla elanik. Seda võivad teha nii eraisikud, MTÜd kui ka ettevõtted, kellel on häid ideid Türi valla kui elukeskkonna mitmekesistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles