Väike Rasmus ja ta perekond tänavad kõiki annetajaid

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Rasmus Avloi
Rasmus Avloi Foto: Erakogu

Mõned nädalad tagasi kirjutas Järva Teataja esimese tüübi diabeeti põdevast Paide poisist Rasmusest, kes palus Naerata Ometi heategevusplatvormi kaudu abi uue insuliinipumba soetamiseks, et tagada parem elukvaliteet ning pääseda sageli ettetulevatest eluohtlikest olukordadest. Heade inimeste abiga saadigi vajalik summa kokku.

Naerata Ometi projektijuht Heiki Lutschan ütles, et septembri alguseks oli üheksa-aastasel Rasmusele uue MiniMedi 780G tüüpi insuliinipumba ostmiseks vajalik summa koos. Kampaania läks kenasti ning tal oli hea meel, et kohalik kogukond ning hoolivad inimesed üle Eesti panid õla toetuseks alla.

Uuemat tüüpi insuliinipumba maksumus on 4000 euro kanti ja Rasmuse vanematel endil oli selle tarvis kõrvale pandud 500 eurot. Seega jäi annetustega koguda 3500-eurone summa. "Väikese korjanduse tegid oma töötajate seas ka Paide linnavalitsuse inimesed. Nende poolt lisandus 150 eurot," täpsustas ta. Üheltki eelarve ega toetuse realt linnavalitsus Rasmust kahjuks aidata ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles