Rahvajooks stardib juba pühapäeval

Järva Teataja
Copy
Paide-Türi rahvajooks.
Paide-Türi rahvajooks. Foto: Dmitri Kotjuh

40. Viking Window Paide-Türi rahvajooks toimub 25. septembril, mil kell 10 alustavad kuni 11 aastased noored lastejooksudega nii Paides kui ka Türil.

Kiiremate jooksjate autasustamine toimub peale lastejooksude lõppu staadionil. Kell 13 stardib New Balance Türi linnajooks, mille pikkuseks on 5000m ja rada on alates sellest aastast ametlikult akrediteeritud. Rajal on üks vahefiniš, mis asub 2km kaugusel stardist. Linnajooksu parimaid autasustatakse kell 13:30.

Viking Window Paide - Türi distantsi pikkuseks on 13,5km, mis saab alguse Paide muusika- ja teatrimaja eest kell 13:30.

Kõigi osalejate vahel loositakse välja Barrelstar kümblustünn. Kiireimad Türi ja Paide lõpetajad saavad mõlemal distantsil aasta lõpuni tasuta sissepääsu Paide ja Türi ujulasse. Rajal on mitmeid kaasaelajaid, kelle seas kohtate ka Jaan Pehki ja Contrat. Rohkem infot rahvajooksu kohta leiate www.rahvajooks.ee või Paide-Türi rahvajooksu facebookist.

LIIKLUSPIIRANGUD

Paide-Türi rahvajooksuga seoses on pühapäeval kell 11-11:30 piiratud liikumine linnastaadionit ümbritsevatel tänavatel, Liiva ja Tolli tänaval.

Kell 13 saab stardi Türi linnajooks, mis kulgeb Lokutalt kesklinna, sealt edasi järve äärde ja mööda Paide tänavat Tolli tänavale. Jooks lõppeb linnastaadionil.

Kell 13:30 alustavad oma jooksu põhidistantsil Paidest Türile jooksjad ning liiklus on kinni Tolli tänaval, Paide ja Tolli ristist kuni Paideni.

Liikumispiiranguid on jooksupäeval ka Paide linnas ja Paide ning Türi vahel Pärnu-Rakvere maanteel. 

Palume mõistvat suhtumist. Ümbersõidud toimuvad Änari kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles