Sotsiaalkindlustusamet korraldab Türil töö ümber

BNS
Copy
Töö käib: esmaspäeval, mil sotsiaalkindlustusameti esindus valmistus pidulikuks avamiseks, käis ruumis, kus laua taga istuvad dokumendihaldurid, usin töö.
Töö käib: esmaspäeval, mil sotsiaalkindlustusameti esindus valmistus pidulikuks avamiseks, käis ruumis, kus laua taga istuvad dokumendihaldurid, usin töö. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Sotsiaalkindlustusameti Valga, Põlva, Võru, Türi, Kärdla, Kuressaare ja Haapsalu klienditeenindusbürood on alates oktoobrist lahti esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti tavapärastel kellaaegadel ning amet keskendub rohkem e-kanalite kasutamisele.

Muudatus võimaldab rohkem keskenduda e-kanalite kaudu esitatud küsimuste vastamisele, teatas ameti pressiesindaja neljapäeval.

Sotsiaalkindlustusameti kliendisuhete osakonna juht Liis Mesi sõnas, et valdavalt pöördutakse ameti poole infotelefonile helistades ning tõusutrendis on pöördumised e-kanalite kaudu - iseteeninduses või elektronpostiga. “Soovime vastata e-kanalite kaudu saabunud pöördumistele sama kiiresti kui klienditeenindusse tulnutele. Seetõttu otsustasime vähendada büroode lahtiolekuaegu kolmele tööpäevale piirkondades, kus klienditeenindusi vähem külastatakse. Kui selgub, et kolm päeva nädalas on mõnes piirkonnas selgelt vähe, saame vajadusel viia sisse ümberkorraldused,“ rääkis Mesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles