Viimane reserväelane tuli kogunemispunkti alles täna

Urmas Glase
Copy
Järva maleva pealik kolonelleitnant Kuido Pettai (vasakul), kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja Türi üksikkompanii väljaõppepealik leitnant Tõnis Orumaa arutasid õppuste kaardi ees käimasoleva lisaõppekogunemise Okas detaile.
Järva maleva pealik kolonelleitnant Kuido Pettai (vasakul), kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja Türi üksikkompanii väljaõppepealik leitnant Tõnis Orumaa arutasid õppuste kaardi ees käimasoleva lisaõppekogunemise Okas detaile. Foto: Urmas Glase

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi käis Türil Kaitseliidu Järva maleva staabis kuulamas, kuidas järvalaste kaitseliitlastel ja reservväelastel kulgeb lisaõppekogunemine Okas.

Kui lisaõppekogunemisele kutsutud kaitseliitlased ja neid täiendavad reservväelased täitsid oma ülesande ja lubati tagasi koduste toimetuste juurde eile, siis maleva staap osaleb õppuse lõpuni eeloleval kolmapäeval.

Järva maleva pealik kolonelleitnant Kuido Pettai selgitas ülemale nii õnnestumisi, kui vajakajäämisi, mida analüüsida ja õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles