Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* Ööpäev pärast seda, kui liiklus Tallinna–Tartu maanteel uuele teelõigule suunati ja autod enam vanal maanteel ei sõida, valitseb Anna külas vaikus. Aastakümneid pole Eesti ühe suurima maantee ääres elanud inimesed kuulnud linnulaulu ega naabri koera haukumistki. Nüüd algas uus ajastu, kus tee ääres seistes võib kuulda isegi omaenda mõtteid.

* Neljapäeval kell 14 kogunesid Järva ja Türi vallavolikogu istungile, kus teiste küsimuste seas oli tarvis otsustada, kes pälvib tänavu koduvalla suurima tunnustuse.

* Pärast põhjalikku uuendust aasta alguses taasavatud Väätsa rahvamaja fassaad hakkas lagunema igast küljest juba kevadel ja olukord on järjest halvenenud. Kuigi rahvamaja renoveerinud osaühing Rennes lubas vead parandada, pole seda siiani juhtunud. Türi vallajuhid ei saa ettevõtte esindajatega enam isegi ühendust.

* Türi vallavolikogus hakkab juba traditsiooniks saama, et istungi alguses tõuseb mõni volinik püsti ja teatab, et tal on üle anda umbusaldusavaldus. Umbusaldamiste laine sai alguse märtsi lõpus, kui 12 vallavolinikku esitasid umbusaldusavalduse vallavolikogu esimehe Marja Brause vastu.

* Tõsielusarjadest huvitatud Järvamaa televaatajale tõotab sügis tuua põnevaid tunde teleri ees. Järvalasi võib leida nii «Vallalisest kaunitarist» kui ka «Rannamajast», «Armastuse malevatki» on üles võetu Koeru kandis.

* Mitu kuud Ukrainas sõjapiirkonnas viibinud Järva Teataja fotograafi Dmitri Kotjuhi kõnekatest ja detailirohketest fotodest sündis Inglismaal Manchesteri tänavatel näitusmiiting, mille korraldajad juhtisid tähelepanu kohutavale kuritööle, mida Venemaa Ukrainas toime paneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles