Vallavalitsuse majandusosakonna juhataja karjäär jäi paarinädalaseks (2)

Järva Teataja
Copy
Türi vallavalitsus
Türi vallavalitsus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vallavalitsuses alustas oktoobri lõpus majandusosakonna juhatajana tööd Riho Tipp, kes on üle 25 aasta töötanud erinevatel juhtivatel kohtadel nii era- kui ka avalikus sektoris. Tänasel päeval mees enam vallavalitsuses ei tööta. 

Türi valla kodulehe andmetel on Riho Tipp hariduselt kõrgharitud ärijuht, kel on haldus- ja majandustöö juhtimise kogemust nii era- kui avalikus sektoris. "Et olin valmis uuteks tööalasteks väljakutseteks, otsustasin kandideerida Türile majandusosakonna juhatajaks. Oman ehitus- ja remonditööde, teeehituse ja -hoolduse, tehnohoolduse, transpordi, toitlustuse, heakorra, jäätmekäitluse, tööohutuse ja - tervishoiu, riskijuhtimise, kindlustuse ning riigihangete korraldamise ja/või teostamise kogemust ning soovin neid uues ametis edukalt kasutada," lausus ta.

Uutele töökaaslastele end tutvustades märkis Tipp, et talle meeldib töötada meeskonnas. "Pean ennast heaks suhtlejaks, oskan protsesse juhtida ning planeerida, oman erialast töökogemust avalikus teenistuses, tunnen avaliku teenistusega seotud õigusakte ning asjaajamiskorda. Usun, et saan siinselt meeskonnalt head tuge ja infot, mille põhjal luua Türi vallas hästi töötav süsteem," märkis ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles