Aasta noor ehitusinsener tuleb Järvamaalt

Järva Teataja
Copy
Foto: Raigo Pajula

Tallinnas toimunud aasta olulisimal ehitusvaldkonna konverentsil Ehitus 2023+ kuulutati välja aasta parimad ehitusjuhid, projektid, insenerid, ideed, tellijad ja tulevikutegijad.

Aasta nooreks ehitusinseneriks kuulutati Järvamaalt pärit spetsialist. 

„Aasta noor ehitusinsener” – Erki Vellama, Mapri Ehitus OÜ projekteerija

Erki Vellama on tegus, tähtaegadest kinnipidav ja teistega arvestatav noor projekteerija, kes otsib innovaatilisi lahendusi. Uute tarkvarade kasutamine on tema prioriteet. Ta alustas ehitusvaldkonnas toimetamist juba ülikooliõpingute ajal ning sai esimese töökogemuse objektijuhi abina. Sellel ametikohal puutus ta kokku tehniliste joonistega. Nii tekkis soov hakata ka ise projekteerima. Alates eelmise aasta juunist töötabki ta projekteerijana Mapri Ehitus OÜ-s. Ehitusobjektil sai Erki Vellama tööde organiseerimise kogemuse, mis on kindlasti suureks abiks projekteerimisprotsessis. Tema tööde nimistus on Lohkva spordihoone, Italinox büroo-ja laohoone Tallinnas ning biogaasijaama hoone Maardus.

Konverentsi Ehitus 2023+ korraldasid Eesti Ehitusinseneride Liit (EEL), Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit (EKEL), Eesti Arhitektide Liit (EAL), Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL), Digitaalehituse klaster ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium (MKM).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles