Brigite Susanne Hundi lemmik ulatas Järvamaa kassidele abikäe

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Türilt pärit Kaspar Rooni (paremal) sai televaatajatele tuttavaks "Vallalise kaunitari" saatest. Nüüd kasutab ta tuntust ära, et teha head.
Türilt pärit Kaspar Rooni (paremal) sai televaatajatele tuttavaks "Vallalise kaunitari" saatest. Nüüd kasutab ta tuntust ära, et teha head. Foto: Taavi Sepp

Türilane Kaspar Rooni, kes osales tõsielusarjas "Vallaline kaunitar" ning jõudis seal finaali peategelase Brigite Susanne Hundi kahe lemmikmehe hulka, avaldas hiljuti video Paide Paikassi kassitoast, milles kutsub inimesi üles ettevõtmist toetama.

Paikassi vabatahtlik Inge Paalpere ütles, et nad märkasid sotsiaalmeedias Kaspar Rooni kassilembust ning ühte postitust, kus ta ütles, et on Paikassiga vabatahtlikuna koostööd teinud. "Ta aitas Türilt vist kunagi ühe tänavale jäetud kassi kinni püüda," täpsustas ta.

Paikassi vabatahtlikud võtsid siis temaga ühendust ja uurisid, et ehk tahaks ta tulla 10. detsembril toimuvale jõulumüügile osalema ja aidata kaupa müüa. Paraku oli Roonil kuupäev juba hõivatud. "Ta ise pakkus aga välja, et võiks tulla kassituppa ja teha videoüleskutse, mida sotsiaalmeedias jagada," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles