Torm andis Järva valla lastele kaks koduõppepäeva

Copy
Eile olid Koerus kooli tulnud siiski üksikud, nagu ka Kerto (vasakult), Tiidek ja Alari. Tiidek ütles, et tema ind läbi lume kooli kõndida tulenes sellest, et klassiõde lubas ühineda. Suur oli tema pettumus, kui kooli jõudes klassiõde seal polnud. Nii Kerto kui ka Tiideku lähedased töötavad koolis ja nemad lapsed kooli tõidki. Alari sammus läbi paksu lume jalgsi, tema kodu asub koolile väga lähedal.
Eile olid Koerus kooli tulnud siiski üksikud, nagu ka Kerto (vasakult), Tiidek ja Alari. Tiidek ütles, et tema ind läbi lume kooli kõndida tulenes sellest, et klassiõde lubas ühineda. Suur oli tema pettumus, kui kooli jõudes klassiõde seal polnud. Nii Kerto kui ka Tiideku lähedased töötavad koolis ja nemad lapsed kooli tõidki. Alari sammus läbi paksu lume jalgsi, tema kodu asub koolile väga lähedal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeva õhtul palus Järva vallavalitsus esmaspäevaks antud tormihoiatuse tõttu võimalusel lapsed koolist koju jätta. Haridusasutused, kes samuti ilmastikuolude pärast mures olid, teavitasid õpilasi ja nende vanemaid kiiresti ning koolidesse esmaspäeval lapsi ei tulnud, või tuli neid vähe. Ka täna on Järva valla koolid kaugõppel.

Koeru keskkooli direktor Jaan Kabin ütles eile hommikul, et koolis on paarkümmend nooremate klasside õpilast, kellele korraldatakse õppetööd ja pakutakse koolilõunat. «Vaatame, et lapsed kõik ikka valgel ajal kenasti koju tagasi jõuaksid,» ütles Kabin ja lisas, et vajadusel korraldab kool laste kojusõidu.

Kabini teada on kooli tulnud õpilased enamikus siiski Koeru lapsed, kaugematest bussiga käijatest on vaid üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles