Järva valda loodavat asutust hakkab juhtima kohalik mees

Järva Teataja
Copy
Martin Põvvat
Martin Põvvat Foto: Erakogu

Alates 1. jaanuarist alustab tööd uus hallatav asutus Järva Teenused, mille eesmärk on varade hooldus, haldamine, heakorraküsimused ja tulevikus ka valla omandis ja hallatavate haridusasutuste toitlustusega seonduva korraldamine. Järva Teenuseid hakkab eest vedama Martin Põvvat.

Hallatava asutuse Järva Teenused konkursile laekus tähtajaks kuus avaldust. Järva vallavanema Toomas Tammiku sõnutsi oli konkurss tihe, kuid Põvvat jäi silma innovaatilise lähenemisega ning sooviga kasutada süsteemi üles ehitamisel e-lahendusi. „Eelnev töökogemus erasektoris, kus ta on juhtinud suuri projekte ning kokku puutunud eelarvete, hangete ja meeskonna juhtimisega, annab kindlasti juurde kindlust," täiendas Tammik valikut.

Järva valla juurtega Põvvati sõnutsi on juhataja ametikoht hea võimalus kohaliku elu arendada. „Esimene asi on teada saada, kes millega tegeleb ja millised on täpsed ülesanded. Selle pinnalt on võimalik mõelda struktuuri ja teha töid efektiivsemaks," selgitas ta ja lisas, et suurim sisend uue asutuse loomiseks tuleb praegustelt töötajatelt, kuna nemad teavad praegust süsteemi, näevad kitsaskohti ja oskavad anda tagasisidet.

„Kindlasti ei hakka kohe süsteemi reformima," kinnitas ta ja lisas, et praegune muutuste periood on tekitanud kindlasti mitmetes ebakindlust, kuid hetkel jätkub kõigi jaoks töö nagu enne asutuse loomist. Juhina kirjeldab Põvvat ennast kui kaasajat, kelle jaoks on oluline toimiv-, töökas- ja ühte hoidev kollektiiv.

Varasemalt on Põvvat panustanud kogukonda Järva-Jaani mitmeotstarbelise spordiväljaku rajamisega, hetkel on kaasava eelarve projekti raames käsil Karinu laululava ehitusega seonduv ning Järva-Jaani veetorni juurdeehituse projekteerija otsimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles