Ainulaadne võimalus: Väätsa jõuluvaateaknaid saab vaadata ka seestpoolt

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Väätsa Raamatukogu kutsub kõik huvilisi Väätsa vaateakende võlumaailma sisse astuma ja kogema nii muinasjuttu kui ka jõuluimesid.

Väätsa raamatukogu raamatukoguhoidja Ulvi Uutar sõnas, et esmakordselt sel aastal saab Väätsa jõuluvaateaknaid lähemalt vaadelda raamatukogu külastades. „See on ainulaadne võimalus tutvuda ja uurida, missugused näevad muinasjutulised akna välja seestpoolt väljapoole vaadates," julgustas ta raamatukogu külastades seda võimalust kasutama. „Olete teretulnud raamatukogu lahtioleku aegadel ja tutvuma Väätsa vaateakendega kas individuaalselt või ekskursiooni tellides," tutvustas ta.

Näituse ekskursioonil saab ülevaate vaateakende loomise ja valmistamise lugudest. Lasteaia või koolirühmadel on lisaks võimalus soovi korral osa saada temaatilisest ja mängulisest raamatukogutunnist „Rebane ja päkapikk".

Väätsa jõuluakende väljapanek on avatud kuni 5.jaanuarini 2023.

Raamatukogu lahtioleku aegadel on nii näitusega individuaalne või grupiviisiline tutvumine ning ekskursioonid tasuta.

Oluline on vaid rühma ekskursioonist või raamatukogutunni soovist ette teada anda e-posti aadressil vaatsark@tyri.ee Nii ei teki olukorda, et mitu gruppi tuleb ühel ajal.

Väätsa Raamatukogu on avatud esmaspäevast kolmapäevani ja reedel kell 10–17 ja neljapäeval kell 11–18.

Lisainfo Facebooki lingil Väätsa Raamatukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles