Eimar Veldre: ei ole vastu ega ole ka poolt

Eimar Veldre
, Paide endine linnapea, Sotsiaaldemokraatlik erakond
Copy
Eimar Veldre.
Eimar Veldre. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa arengus on näha momente, kus võinuks minna teisiti ja meie teekond olnuks muu. Vahest ehedamaid neist on legendiks kujunenud lugu raudtee esialgu tulemata jäämine Paidesse ja hoopis legendaarseim piimatehase teist korda tulek või Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonna uue hoone rajamine. Kõik see räägib meie ühisest pingutusest, aktiivsest pooltolemisest.

Järvamaa elujõulisust näitab kõige rohkem see, kui palju on piirkonnas ettevõtlust ja töökohti, milliseid investeeringuid elukeskkonna hoidmiseks ja edendamiseks siin ja siia tehakse. Elukeskkonna investeeringutest annavad kõige parema ülevaate kohalike omavalitsuste arengukavad ja eelarvestrateegiad: mis kool või tee saab korda, milliseid uusi teenuseid ja rajatisi on oodata piirkonda järgnevatel aastatel.

Vaadakem neid lähemalt. Paide linnas on 2023.–2026. aastal kavas ehitada lõpuni Mündi tee pikendus koos perspektiivis uue äri- ja tootmisala kujundamisega, rajada jalgpallihall, ehitada ümber muusika- ja teatrimaja, uuendada sotsiaalmaja, uuendada linna keskväljakut ja rajada parkla. Samuti on ette nähtud raha teede korrashoiule ja haridushoonete korrastusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles