Heategevuslik saade aitab türilase suurele unistusele lähemale

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
"Inglite aja" saates esinenud solistid ja saatejuht Tuuli-Ann Freienthal püüdsid liigutavate laulude ja lugudega innustada inimesi head tegema.
"Inglite aja" saates esinenud solistid ja saatejuht Tuuli-Ann Freienthal püüdsid liigutavate laulude ja lugudega innustada inimesi head tegema. Foto: TV3

Jõulude eel TV 3 eetris olnud iga-aastane heategevuslik telesaade "Inglite aeg" jutustas südantlõhestava loo tublist ja töökast türilasest, kes saatuse tahtel kasvatab üksi oma vaimupuudega tütart ja väikest lapselast. Nüüdseks on annetusliinid suletud ning kogunenud raha jagatakse viie saates olnud pere vahel ära.

TV3 Grupi turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann ütles, et „Inglite aeg“ kogus lahkete inimeste toel viiele perekonnale annetustena kokku 177 699 eurot. "Heategevussumma läheb kõigi abivajajate vahel võrdselt jagamisele. Seega saab iga pere tänavu 35 539.80 eurot ja selle saab kätte kogusummas ehk midagi ei arvestata sealt maha," selgitas ta.

Tänavu oli saates viis liigutavat lugu: Kilingi-Nõmme suurpere kodu põleng, hapnikupuuduses sündinud beebi Marii, vanaema Kersti, väike toitmismasina küljes elav Demily ning pimedaks jääv üksikema Külli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles