Sulailm püsib veel mõned päevad

Järva Teataja
Copy
Lumesulamisest tekkinud vesi. Foto on illustreeriv.
Lumesulamisest tekkinud vesi. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsib sulailm vähemalt kuni uue nädala alguseni ja kohati tuleb sooja koguni viis kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Öö hakul sajab mitmel pool, pärast keskööd kohati vihma ja lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 5-11, rannikul puhanguti 14-16 m/s. Sooja on 1-4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka tuleb ka lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, puhanguti 14, rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Pühapäeva öösel on valdavalt pilves ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, vastu hommikut jõuab saartele tihe lörtsi- ja vihmasadu, mis levib edasi üle maa ida suunas. Puhub lõunakaare tuul 4-10, hommikul tugevneb lõuna- ja kagutuul 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, õhtul lääne poolt alates sadu hõreneb. Puhub kagu- ja lõunatuul 6-12, puhanguti kuni 17, saartel ja rannikul 12-15, puhanguti kuni 22 m/s. Sooja on 1-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles