Maakonna koolijuhte tüürib uus inimene

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Uue-Kulli alu perenaine Annela Ojaste koondas pildile oma lemmikud: kass Oskari, põlvest-põlve hoitud pojengipõõsa ja kevadel Paide kihelkonna värvidesse võõbatud uksed.
Uue-Kulli alu perenaine Annela Ojaste koondas pildile oma lemmikud: kass Oskari, põlvest-põlve hoitud pojengipõõsa ja kevadel Paide kihelkonna värvidesse võõbatud uksed. Foto: Urmas Glase

Eelmisel nädalal kogunesid Järvamaa koolijuhid üldkoosolekule, kus valiti ühendusele korraliselt uus juhatus ja esimees. Viimased kaks aastat juhtis ühendust eelmisel aastal Paide Hammerbecki põhikooli direktori ameti maha pannud Vello Talviste.

Paides tegevusmuuseumis Wittenstein toimunud üldkoosolekul osales Talviste sõnul 27-st 20 liiget. "Esmalt võeti ühel häälel ühenduse liikmeks Imavere põhikooli uus direktor Margit Reinpõld," märkis Vello Talviste.

Sellega seoses oli tal hea meel teatada, et nüüd on kõik Järvamaa üldhariduskoolide direktorid ühenduse liikmed. "See on olnud viimasel kahel aastal minu jaoks suur töö, sest 2019. aasta sügisel oli liikmeid kõigest üheksa," selgitas ta ning lisas, et ühenduse liikmeks on ka seitse endist koolijuhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles