Paides läheb taas mudelautodega kihutamiseks

Järva Teataja
Copy
Markus Ubaleht ja Randolf Alt Poolas RaceStars 22 võistlustel.
Markus Ubaleht ja Randolf Alt Poolas RaceStars 22 võistlustel. Foto: Erakogu

Sel laupäeval toimub Paide E-Piim spordihallis Eesti meistrivõistluste neljas etapp 1/10 mõõdus elektri mudelautodele.

Võistluste korraldajaks on Paide mudeliring. „Nagu ka eelmisel aastal pannakse ka seekord maha Eesti ja ilmselt ka lähiriikide suurim võistlusrada,” ütles mudeliringi eestvedaja Tarmo Alt. „Võistlema on oodata kogu Eesti paremikku. Eesti paremikus on ka kaks Järvamaa noormeest- Randolf Alt ja Markus Ubaleht on oma sõidutasemega pidevalt A-finaalides ja poodiumikohtadel.”

Olgu öeldud, et mullu 16.-18. detsembrini Poolas toimunud rahvusvahelisel võistlusel RaceStars22 saavutas Randolf Alt 1/10 kaheveoliste masinate klassis parima Eesti esindajana kuuenda koha ja endale võõras neljaveoliste klassis võistlusteks laenatud autoga 11. koha (Eesti esindajatest teine). Markuse kõrgemaks kohaks oli 11. koht kaheveoliste klassis.

Võistlusraja on seekord planeerinud Randolf Alt. „Paide mudeliring ja paljud toetajad on kõvasti panustanud, et võistluste tase saaks olema taas uues kvaliteedis,” kinnitas Tarmo Alt. „Loomulikult ootame 4. veebruaril spordihall hulgaliselt pealtvaatajaid, sest nii on võimalus näha sedavõrd kõrgtasemelist võidusõitu ja ka automudelismi köögipoolt. Sissepääs on kõigile tasuta.” (JT)

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles