Osakonnajuhi kabinet on jätkuvalt tühi

Järva Teataja
Copy
Türi vallavalitsus kolib endisse algklasside majja. Et kabinettidele ruumi teha, kuid säilitada vana maja algupära, kasutatakse palju klaaspinda.
Türi vallavalitsus kolib endisse algklasside majja. Et kabinettidele ruumi teha, kuid säilitada vana maja algupära, kasutatakse palju klaaspinda. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi Järva Teataja on korduvalt kirjutanud sellest, et Türi vallavalitus otsis sobivat kandidaati majandusosakonnajuhi kohale ning veel hiljaaegu oli komisjoni hinnangul sobivaimaks tunnistatud kandidaat kohe – kohe töölepingule allkirja kirjutamas, on käesoleva nädala seisuga Türi valla kodulehe andmetel see ametikoht jätkuvalt täitmata.

Eelmise aasta detsembri teises pooles lõppes konkurss, millega Türi vallavalitsus ootas avaldusi majandusosakonna juhi ametikohale. Vallavalitsusele laekus tähtajaks 15 avaldust.

Kandideerijaid oli nii Viljandist, Pärnust kui ka Tallinnast. Kõige kaugemalt sooviti tulla Türile tööle Kuressaarest, ent sooviavaldusi saadeti ka teistest Järvamaa omavalitsustest ja Põhja-Sakala vallast. Kandideerijate hulgas oli 11 meest ja neli naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles