Järvamaa jalgpallifunktsionäär teeb kõrgelennulist karjääri

Järva Teataja
Copy
Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe ja endine kogukonnajuht Maarja Trauss.
Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe ja endine kogukonnajuht Maarja Trauss. Foto: Ants Leppoja

Alanud aastal liitus Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) kollektiiviga seitse uut töötajat. Liigade arendusosakonna värskeim liige on endine raadiouudiste toimetaja ja Paide linnameeskonna kogukonnajuht Maarja Trauss.

Trauss tegutseb avalike suhete spetsialistina. Tema peamine tööülesanne on korraldada ja hallata Eesti tippliigade kommunikatsiooni.

Mõni aeg tagasi kogukonnajuhina Järva Teatajale antud usutluses ütles Maarja Trauss, et kandideeris kogukonnajuhiks esimest korda siis kui 2018. aastal kutsuti alaliidu poolt ellu UEFA ja Premium liiga klubide ühine kogukonnajuhtide projekt. „Sel hetkel ma veel ei teadnud, et sellest saab alguse minu elu täiesti uus ja põnev ajajärk,” rääkis ta. „Klubi tegevjuht Jaanus Pruuli pakkus toona võimalust võtta üle klubi sotsiaalmeediakanalite ja kodulehekülje haldamine, mängukava tegemine ja kodumängude pildistamine. Olles nende aastate jooksul klubiga tihedalt seotud, nähes ja abistades kõrvalt Arto Saart kogukonnajuhina, tuli 2020. aastal klubilt pakkumine võtta teatepulk üle.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles