Kalle Grünthali soovitus Jürgen Ligile: enne kui hakkad leheveergudel «plõksima», tasub end toimuvaga kurssi viia (4)

, riigikogu liige EKRE
Copy
Kalle Grünthal
Kalle Grünthal Foto: Dmitri Kotjuh

Olen sunnitud reageerima Jürgen Ligi mind laimavale artiklile (Järva Teataja 31. jaanuar 2023), kus ta märgib järgmist: «Läks näiteks mööda kolm päeva, kui Grünthal juba saatis raadioeetrisse Kremli 8. märtsi valeuudise USA biolaboritest Ukrainas, mis olevat sõjast hullemad.»

Selge see, et Jürgen Ligi elab kusagil oma kujutletavas mullis ja maailmas toimuvast pole tal õrna aimugi, kusjuures oma harimatusega on asunud tegema minu suhtes ka laimukampaaniat. Asi on selles, et biolaborite olemasolu Ukrainas oli juba avalikkusele ammu teadaolev asjaolu. Näiteks annab 2022. aasta 15. märtsi Postimees majandusküljel avalikkusele teada täpselt sama informatsiooni, mida minu isiku suhtes Jürgen Ligi millegipärast seostab valeuudisena. Nimelt märgitakse artiklis, et Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) teatas reedel, et kutsus Ukrainat üles hävitama oma laboreis igasugused üliohtlikud patogeenid, mis võivad Venemaa raketirünnakute tabamuse korral õhku paiskunult vallandada pandeemiaid. Siit Jürgenile ka soovitus: enne kui hakkad leheveergudel niisama «plõksima», tasub end toimuvaga korralikult kurssi viia.

Edasi märgib Jürgen Ligi oma artiklis, et EKRE lubatud kolmesendine põlevkivielekter on utoopia ja selle eest ei saaks maa seest isegi põlevkivi kätte. Jällegi puhas laim. Kui mälu on nii vilets, siis võtku kahe aasta tagused elektriarved välja ja vaadaku. Just kolmesendine elekter oli see, mida kasutasid kodutarbijad ja mille alusel toimis majandus. Ettevõtete pankrottidest seoses kõrgete elektrihindadega polnud keegi kuulnudki.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles