Paide vajab hädasti uut perearsti

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide perearstikeskuses ootab tühi ruum perearsti, kes võtaks oma hoole alla töölt lahkunud perearsti Ülle Trummi nimistu inimesed.
Paide perearstikeskuses ootab tühi ruum perearsti, kes võtaks oma hoole alla töölt lahkunud perearsti Ülle Trummi nimistu inimesed. Foto: Dmitri Kotjuh

Aega ametist lahkunud Ülle Trummi nimistule uus perearst leida on veel veebruari lõpuni. Praegu ei paista uut arsti kusagilt ja Paide perearstid on mures, mis haigetest edaspidi saab. Haigekassa teavitas juba ennetavalt Trummi nimistus olevaid inimesi, et hakaku nad aegsasti uut perearsti otsima. Muidu võib tekkida olukord, et märtsist ei kuulu nad ühtegi perearsti nimistusse.

Paide Vee perearstikeskuse perearst Ingrid Alt ütles, et mure on väga tõsine, sest juba enne Ülle Trummi lahkumist oli Paide perearstikeskuses üks perearstikoht täitmata. «Kui nüüd veel teinegi lisandub, on asi väga halb,» sõnas ta.

Alt märkis, et ajutiselt asendab nimistut Ilme Last, kuid teada on, et seda täielikult üle võtta ta ei saaks, sest oma nimistutes on juba palju inimesi kirjas. Ülle Trummi nimistus on veel arvel ligi 1300 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles