Õnnitlused kolleeg Grünthalile ja agressor Putinile, sest vaktsiinivastasus on Venemaa mõjutustegevuse klassika juba pikki aastaid (1)

Jürgen Ligi
, riigikogu liige (Reformierakond)
Copy
Jürgen Ligi.
Jürgen Ligi. Foto: Dmitri Kotjuh

Mõni täpsustus Kremli edusammudest Eestis Kõige meelekindlam Riigikogu liige on konkurentsitult Kalle Grünthal - alati sõna võtmas ja mitte mõtlemas selle sisule. Seekord ei saa ma asja tähelepanuta jätta, sest ta kasutab otse pealkirjas mu nime ja annab mulle soovituse “enne plõksimist end toimuvaga kurssi viia” (JT 2.02.).

Aga ta mässib end sealt edasi samasse jamasse, millest mina kirjutasin (JT.31.01.). Ta joondub jälle Kremli sõnumite järgi, kuna omistab süü energia hinnatõusude eest taas Eestile, arendab edasi vandenõuteooriat Ukraina biolaboritest ning ei usu seost energiaturu ja Vene tankide põletamise vahel.

Minu lugu oli Venemaa mittesõjalisest mõjutustegevusest, mille analüüsidega olen aastaid kokku puutunud. Seejuures viitasin ma lisaks rahvusvahelisele ajakirjandusuuringule, kus Eestist kerkivad Kremli vahendajatena esile EKRE meediakanalid ning nimeliselt Grünthal ja Jaak Madison (Eesti Ekspress 21.12.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles