NARKOÄRITSEMISE TAGAJÄRG Tigran Gevorkjan tegi üksinda tuuri, sest keegi ei tahtnud temaga koostööd teha

Järva Teataja
Copy
Paide koomik Tigran Gevorkjan käis isaga Paide muusika- ja teatrimaja lavaga taastutvust tegemas. Viimati esines ta sellel 2018. aasta sügisel.
Paide koomik Tigran Gevorkjan käis isaga Paide muusika- ja teatrimaja lavaga taastutvust tegemas. Viimati esines ta sellel 2018. aasta sügisel. Foto: Anete Sammler/Paide muusika- ja teatrimaja

Selle nädala teisipäeva õhtul astus Paide muusika- ja teatrimajas oma soolotuuriga "Kõigest inimene" üles Paidest pärit koomik Tigran Gevorkjan. 

„Algul ei olnud ühtegi inimest, kes tahtnuks minuga koos midagi teha ja ma mõtlesin, et tegelikult on võimalik üksi ka kõiki neid asju teha, lihtsalt see läheb enda jaoks kolm korda raskemaks. Eks ma saan aru ka, miks kedagi kõrval ei olnud. Eks oligi vaja kõigepealt näidata, et ma võtan asja 100% tõsiselt, ja siis tuleb keegi, kes teeb minuga koostööd edasi,“ rääkis Tigran Õhtulehele. 

Järva Teataja kirjutas mõni aeg tagasi, et Tigran Gevorkjan on lavadelt eemal olnud üle aasta. Esinemispausi põhjustas seadusega pahuksisse minek ja väsimus, mis võib tabada igat artisti, kes intensiivselt etendusi annab ja on pidevalt tähelepanu keskpunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles