Kersti Sarapuu: oluline missioon on seista kõige nõrgemate eest

Eva Klaas
, reporter
Copy
Kersti Sarapuu sõnab, et olenemata sellest, kas ta jätkab Järvamaal ettevõtlusega tegelemist, ei kao ta kuhugi, sest kodu on siin, Viisu külas. Siin veedab ta peaaegu kõik nädalalõpud ja ka vabamad hetked nädala sees.
Kersti Sarapuu sõnab, et olenemata sellest, kas ta jätkab Järvamaal ettevõtlusega tegelemist, ei kao ta kuhugi, sest kodu on siin, Viisu külas. Siin veedab ta peaaegu kõik nädalalõpud ja ka vabamad hetked nädala sees. Foto: Dmitri Kotjuh

«Minu jaoks on väga oluline suurendada puuetega inimeste heaolu,» ütleb Keskerakonna nimekirjas Järva- ja Viljandimaal riigikokku kandideeriv Kersti Sarapuu, viimase kahe riigikogu koosseisu liige, ettevõtja, kunagine Paide linnapea selle kohta, mida ta kindlasti tahaks koos erakonnakaaslastega ära teha, kui osutub valituks.

Sarapuu (68) sõnab, et temale jäävad seekordsed valimised viimasteks. Erakonna esimees Jüri Ratas palus juba pikemat aega tagasi, et ta seekord veel kandideeriks. Üleeestilises nimekirjas kaheksandal kohal asuv Sarapuu täitis tookord antud lubaduse. Tookordsest kokkuleppest on tingitud ka tema kõrge koht üleeestilises nimekirjas.

Kui valijaid annavad Kersti Sarapuule mandaadi, läheb ta kindlasti eesseisvaks perioodiks riigikokku. Kuid iga on juba sealmaal, et rohkem ta ennast ära rääkida ei lase: juhtimine, olgu riigi või omavalitsuse tasandil, tuleb usaldada noorematele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles