Kannike ja Sookure hakkasid sõpradeks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västrik (vasakul) ja Paide Sookure lasteaia direktor Liia Koppel allkirjastasid õilsate eesmärkidega koostööleppe.
Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västrik (vasakul) ja Paide Sookure lasteaia direktor Liia Koppel allkirjastasid õilsate eesmärkidega koostööleppe. Foto: Anne Põder

Esmaspäeval allkirjastasid Tartu Kannikese ja Paide Sookure lasteaed koostöölepingu, mis kinnistab kahe lasteaia suurt sõprust ja annab hoogu tulevastele ühistele tegemistele.

Nädala alguses sõitsid Paidesse Sookure lasteaeda külla Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västrik, õppealajuhataja Helina Muruaas ja majandusjuhataja Erika Mühlberg. Lasteaednikud ise naljatasid, et käivad sel viisil teistes lasteaedades töövarjudeks.

Tegelikult tõi Tartu lasteaia töötajad Paidesse Västriku sõnul soov näha, kuidas töötavad ja toimivad lasteaiad mujal Eestis. "Töötajate vahetusi oleme teinud ka teiste lasteaedadega, sest paraku kipume kõik sageli mõtlema, et seal kus meid ei ole, on parem. Kui aga mujal ringi käia ja näha, kuidas tegelikult lood on, osatakse paremini väärtustada seda, mis neil on ning tuua külaskäikudelt kaasa väärt mõtteid, kuidas oma lasteaias midagi uutmoodi teha," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles