Kadri Paas: Isamaaline moosivargus kevadpealinnas (2)

Kadri Paas
, Türi vallavolikogu eelarve- ja arenduskomisjoni esimees, Eesti 200
Copy
Kadri Paas
Kadri Paas Foto: Liina Notta

Sellal, kui riigikokku kandideerivate erakondade liikmed Viljandi turul valijatega vestlesid, tegi Isamaa eesotsas partei esimehe Helir-Valdor Seederiga Türi valla maksumaksja kulul kevadpealinnas partei kampaaniaürituse.

Siinkirjutaja vaatas Järva Teataja fotogaleriist Türi spordikeskuses toimunud "Isamaa korraldatud perepäeva" - Seederi tsitaat tema näoraamatust – pilte ega suutnud oma silmi uskuda. Perepäeva avalikes kanalites välja reklaaminud Türi noortekeskus on täielikult Türi vallale kuuluv asutus. Noortekeskuse juht on hiljuti Isamaaga liitunud Türi vallavolikogu liige Sulo Särkinen. Türi noortekeskuse FB-s antakse teada, et 25. veebruaril toimub kohalikus spordikeskuses perepäev, korraldajateks olevat Türi noortekeskus ja üks eraettevõte. Targu jäetakse mainimata, et tegemist on nii vormiliselt kui sisuliselt erakondliku kampaaniaüritusega.

Järva Teataja fotodelt võib näha, kuidas Seeder ja Ründo Mülts jagavad perepäevale tulnutele erakonna meeneid, spordikeskuse seinad on kaetud partei plakatitega. Kui niinimetatud perepäevale tulnu saabus, anti talle otsemaid Isamaa kummist käevõru. Ürituse alguses pidas partei esimees Seeder kõne, sõna võttis ka riigikokku kandideeriv noortekeskuse juht.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles