Sulo Särkinen: perepäeval ei kasutatud sentigi ei Türi valla raha ega riigi toetusrahasid

Sulo Särkinen
Copy
Sulo Särkinen.
Sulo Särkinen. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esiteks tänan sind, Jaanus Marrandi, et toetad ja vürtsitad minu kampaaniat. Kuid sinu esitatud arvamusartikkel sisaldab valesüüdistusi, millised ümber lükkan.

Kinnitan siinkohal, et 25. veebruaril toimunud perepäeval ei kasutatud sentigi ei Türi valla raha ega riigi toetusrahasid. Antud sündmuse korraldas ja seda rahastas eraettevõtja, kes pakkus Isamaa erakonnale tasu eest reklaamimisvõimalust sellel sündmusel ja seda me ka kasutasime.

Olen Türil töötanud 15 aastat Türi vallavalitsuse allasutuses Türi Noortekeskuses. Olen selle aja jooksul kirjutanud üle saja erineva projekti ning rahastuse on saanud üle 90 protsendi neist. Projektide kirjutamine, sündmuste korraldamine eeldab teadmisi projektifondi määrustest, rahastuse kasutamise abikõlblikkusest ja paljust muust. Seega alati uurin ja mõtestan lahti projekti sisu, vajalikkuse ja tõhususe meie piirkonna elanikele. Samuti suunan palju tähelepanu projektide elluviimisel ja aruandluse koostamisel selle korrektsusele. Iga projektiga panen ju end, kui esitaja ja allkirjastaja, otseselt vastutavaks. Kokkuvõtvalt korraldan ja teen asju vastutustundlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles