Jaanus Marrandi: valla juhtimist ei tohi üles ehitada üksnes võimuhuvile

Jaanus Marrandi
, Türi vallavolikogu liige, valimisliit Tulevikuvald Türi
Copy
Jaanus Marrandi.
Jaanus Marrandi. Foto: Dmitri Kotjuh

Ilmselt on kõik Türi valla ja Järvamaa inimesed tüdinud igakuistest Türi valla umbusaldusavaldustest. Igapäevane ebanormaalsus on muutnud normaalse elukorralduse peaaegu võimatuks. Äsja umbusaldati vallavanemat, keda süüdistati napi ametis oldud kolme kuu jooksul toimepandud «kümnes surmapatus». Ja seda kahe järjestikuse umbusaldusavaldusega!

Ometi suudeti just tema vedamisel saata volikogusse eelarve, mis äsja ilma oluliste sisuliste muudatusteta ühehäälselt vastu võeti. Senise ühe mammutosakonna asemel, mis kureeris umbes 75 protsenti valla eelarvest, loodi inimeste paremaks teeninduseks eraldi sotsiaal- ja hariduse-kultuuriosakond. Kutsuti korrale majandusvaldkonna saamatu juht ja lõpuks täideti majandusosakonna juhataja pikalt täitmata olnud töökoht.

Otse loomulikult pole kunagi loota, et ükski opositsioon usaldab koalitsiooni vallajuhtimist. See demokraatlik vaidlus peaks aga käima parema elukorralduse nimel. Türi vallas on see vaidlus kahjuks muutunud lihtsalt raevukaks vastanduvaks võimuhuviks ja valimisliidu Koduvald Türi sooviks maksta kätte valimiskaotuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles