Linnameeskond sai kaks mängijat oma ridadesse juurde

Järva Teataja
Copy
Foto: M T

Juba alguse saanud Premium liiga hooajaks on Paide Linnameeskonnaga liitumas veel kaks uut mängijat Gambiast.

24aastane ääreründaja Babou Cham on Real de Banjuli kasvandik, kes on viimased poolteist aastat mänginud Armeenia meistrisarjas, tuli mullu suvel SC Noravanki ridades Armeenia karikavõitjaks ning mängis seejärel teoks saanud ülemineku järel Jerevani Ararati eest ka Euroopa konverentsiliiga eelringides.

Samuti ääreründaja, 20aastane Modou Lamin Demba on tõusev täht Real de Banjuli koosseisus, kes mullusel hooajal lõi Gambia meistriliigas kuus väravat ning mänginud tänavugi kandvat rolli Vjatšeslav Zahhovaiko juhendatava meeskonna eduka hooaja alguse juures: Real de Banjul on hetkel hoidmas Gambia kõrgliiga liidrikohta.

Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams ütles, et mõlemat meest on pikalt jälgitud ning neist loodetakse tõhusat täiendust Paide klubi ründeliinile.

“Teame nii Chami kui Dembat hästi tänu meie sidemetele Gambia partnerklubiga,” kõneles Kams. “Soovisime neid mõistagi Eestisse tuua juba hooaja ettevalmistusperioodiks, ent asjaajamine Aafrika riikide erinevate institutsioonidega ei kulge alati nii, nagu soovitud. Seetõttu oleme meeste üleminekupaberid vormistanud ja saame nad Eestis üles anda, ent pisut aega kulub nende kohale jõudmiseks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles