Rõõm liikumisest saadab juba paljusid järvalasi

Taavi Parts
, Väätsa tervisekompleksi juhataja ja Paide linnameeskonna noortetreener
Copy
Taavi Parts
Taavi Parts Foto: Paide linnameeskond

Ühe iganädalase Väätsa jalgpallitreeningu lõppedes tekkis riietusruumis meestega arutelu, kui paljud inimesed praegu liiguvad ja on aktiivsed. Nii täitsa noored kui ka vanemad inimesed. Kõndisin koju ja jäin sellele teemale pikemalt mõtlema ning analüüsisin seda veidi enda peas.

Elan Väätsal ja kui vaatan oma elukoha naabruses ringi, siis on olukord vägagi hea. Võtame näiteks Paide. Olen nüüd Paides väikeste poiste rühma juures treener olnud üle kuu aja ja lapsi on mõlemas grupis väga palju. Samal ajal kui Steven Pleesiga E-Piima spordihallis trenni anname, näen, et jõusaalis on kogu aeg palju rahvast tegutsemas. Meie kõrvalväljakutel käivad teised treeningud ja sagimist jagub maneežigi. Väikese saali rühmatreening läheb samuti täissaalile. Spordihoones on elu ja kõik spordivad.

Kui liikuda edasi Türile, siis olen kuulnud, et Türi vesiaeroobika on samuti väga menukas ja basseini täituvusega pole mingit muret. Käisime pühapäeval perega Türi ujulas ja inimesed olid juba enne avamist ukse taga ootamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles