PILDID JKHK õppurid panid end võistlusel proovile

Järva Teataja
Copy

​Selle nädala keskel toimusid Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere ehitusmajas üleriigilised „Noor meister” kutsemeisterlikkuse võistlused.

Kolmapäeval ja neljapäeval panid end proovile ehitusviimistlejad ja neljapäeval laotöötajad.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaots ütles võistluse eel, et ehitusviimistleja võistlusel on väljas 12 kooli ja igast koolist üks osaleja ehk kokku 12 võistlejat. „Meie kooli on esindamas Heleri Väärtmaa,” avaldas ta.

Laotöötaja erialal on esindatud seitse kooli, igast koolist kaks osalejat ehk kokku on võistlejaid 14. „Meie kooli esindavad Markus Maasikas ja Eerik Tammepõld,” lisas Väljaots.

Ehitusviimistluses läks esimene koht Tallinna Ehituskoolile, teise koha saavutas Tartu Rakenduslik Kolledž ning kolmanda koha Kuressaare Ametikooli võistleja.

Laotöötajate võistlustel tuli esimesele kohale Tallinna Tööstushariduskeskus, teisele kohale tuli Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus ning kolmandale samuti Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus.

Osasid käimasoleva õppeaasta „Noore meistri” võistlusi nägi ka teleekraanilt, kuid kutsehariduskeskuse võistlejaid mitte. Miks nii?

Väljaots selgitas, et käesoleval õppeaastal ootavad nende kooli õpilasi võistlused alles ees. „Märtsi lõpus plaatija eriala, kus meie koolist on väljas Angela Tamm. Siis tulevad võistlused kokkadele, sõiduautotehnikutele, puhastusteenindajatele ja noortalunikele,” loetles ta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles