Eksminister taandub Türi valla juhtimisest

Tiit Reinberg
Copy
9. märtsil kirjutas Mart Järvik (paremalt) koos vallavolinike Kaia Iva ja Kaarel Aluojaga alla koalitsioonilepingule, kuid valla juhtimises tema enam ei osale.
9. märtsil kirjutas Mart Järvik (paremalt) koos vallavolinike Kaia Iva ja Kaarel Aluojaga alla koalitsioonilepingule, kuid valla juhtimises tema enam ei osale. Foto: Kristo Kivisoo

Kaks nädalat tagasi, kui Türi vallavolikogu umbusaldas Türi vallavanemat Kati Nõlvakut ja sellega seoses lagunes Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja valimilisliidu Tulevikuvald Türi koalitsioon, kritiseerisid opositsiooni kukkunud valimisliidu Tulevikuvald Türi inimesed vallavalitsuse liiget Mart Järvikut, kes nende hinnangul oli võimupöörde võtmetegelane. Valimisliidu Tulevikuvald Türi liikmete hinnangul ei saanud Järvik oma tööga hakkama, kuid et tal on uue koalitsiooni moodustamises suuri teeneid, siis ennustati, et ta jätkab vallavalitsuses mõnel juhtival kohal.

Kaks nädalat tagasi vallavanemaks valitud Sulo Särkinen andis teada, et uue koalitsiooni kolmapäeva õhtul olnud koosolekul lepiti kokku kõik olulised ametikohad.

Vastavalt koalitsiooni kokkuleppele valis volikogu eelmisel istungil valimisliidu Koduvald Türi liikme Sulo Särkineni vallavanemaks ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindaja Marge Hirtentreu vallavolikogu esimeheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles