PILDID Palju õnne! Tõnu Uibopuule anti üle Järvamaa vapimärk

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

Täna toimunud Kesk-Eesti innovatsioonikeskuse tutvustusüritusel endises Paide restoranis anti Järva tarbijate ühistu juhatuse esimehele Tõnu Uibopuule üle Järvamaa vapimärk. Uibopuu 23. veebruaril Türile tunnustust vastu võtma minna ei saanud.

Tõnu Uibopuu on ettevõtluse edendaja Järvamaal, kelle järjekindla ja sihipärase töö tulemusena on Järva tarbijate ühistu kasvanud väikepoodide ühendusest üle-eestiliseks kaubandusettevõtteks. Tõnu Uibopuu seisab selle eest, et elu oleks võimalik väikeses kohas. Kauplust pidada ja seeläbi inimeste igapäevavajadusi kindlustada, on Järva tarbijate ühistu peamiselt ainus, kes seda teeb. Kasumi saamine ei ole ettevõtte peamine eesmärk.

Tõnu Uibopuu juhitav ettevõte tegutseb Järvamaal, Lääne-Virumaal, Ida-Virumaal, Harjumaal ja Tartumaal. Täna on ühistul 890 töötajat ning 43 müügi- ja teenindusüksust. Tänapäeval, kus kaubandus suundub suurlinnadesse ja sinna, kuhu liiguvad inimesed, panustab elu hoidmisele Eestimaa väikekülades (nt Oisus, Päinurmes, Peetris jne).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles