Täiskasvanuhariduse tunnustajad otsivad kandidaate

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Õpihimulised täiskasvanud pälvisid tunnustust
Õpihimulised täiskasvanud pälvisid tunnustust Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Eilsest algas kandidaatide esitamine täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursile. Kandidaate saab esitada neljas kategoorias - aasta õppija, aasta õpitegu, aasta koolitaja ja aasta õppijasõbralik tööandja.

Järvamaa Täiskasvanud Õppija Nädala (TÕN) koordinaator Anneli Suits kutsub inimesi üles märkama enda kõrval neid, kes oma töö, pereelu ja hobide kõrvalt pühendavad aega õppimisele. "Täiskasvanuna õpitee jalge ette võtta, pole lihtne. Aga kõik, kes seda on teinud, pole kunagi kahetsenu," märkis ta.

Kõigi kandidaatide seast selgitatakse välja maakonna esinumbrid, kes saavad tunnustatud maakonna tänusündmusel.

Suits lisas, et maakonna laureaatide seast teeb omakorda valiku üleriigiline komisjon. Aasta õppijat, koolitajat, õpitegu ja õppijasõbralikku tööandjat tunnustatakse 12. oktoobril toimuval täiskasvanuhariduse tänusündmusel, mis on osa traditsioonilisest täiskasvanud õppija nädalast.

Täiskasvanud õppija nädal toimub sel aastal 11. - 22 oktoobril 26. korda ja algab üle-eestilise õpitunniga, mille eesmärk on tõsta esile täiskasvanuna õppimine.

Kandidaate saab esitada 20.aprillist 23. maini ETKA Andrase kodulehel www.andras.ee/tunnustamine. Silmapaistvaid kandidaate võib esitada ka e-posti aadressil suitsanneli@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles