Naaberlinnad elasid triatlonirütmis

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

​Pühapäeval oli traditsiooniline Türi-Paide kevadtriatlon, kus ujumine, rattasõit ja jooksmine jagati sõbralikud naaberlinnade ühel ühe võistluse raames ära.

Võistlus algas Türi ujulas 300 meetri ujumisega. Seejärel sõitsid ratturid mõniteist kilomeetrit Türilt Paidesse ja lõpuks said nad oma osavust näidata Paides kahe kilomeetri jooksus.

Kokku osales triatlonil 54 inimest, kes kõik ka triatloni lõpetasid.

Absoluutklassi võitjateks tunnistati meeste arvestuses Kristjan Melikov, teine oli Rein Vares ja kolmas Alger Vedler.

Naiste arvestuses olid absoluutklassi parimad: Hannah Kaljur, Tiia Riis ning Ritve Reinumäe ja Anna Helene Rauk. Noortest võitis tüdrukute arvestuses Anna Helene Rauk ja poistest Artur Tšužas. Põhiklassis (16-39aastased) arvestuses oli parim mees Rain Unga ja kiireim naine Hannah Kaljur. 40-49aastaste meeste arvestuses oli parim Kristjan Melikov ja naistest 40+ aastastest oli kiireim Tiia Riis. 50+aastaste vanuseklassis oli kiireim mees Rein Vares.

Sõbravõistkondi oli väljas aga viis ning vastast ei leidunud koerukate teamile, kus lõid kaasa Patrik Ruotsalainen, Aivar Lagenõmm ja Rauno Reinart. Asutustest olid kaitseliitlased aga Türi vallvalitsuse esindusest eespool. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles