Väätsa, Särevere ja Türi linna elanikel on võimalus liituda kaugküttevõrguga

Järva Teataja
Copy
Radiaator.
Radiaator. Foto: Andres Teiss

Kaugküttevõrguga liituda soovijatel tasub oma soovist teada anda, sest soojaettevõtjaga koostöös saab vajadusel küsida ka rahastust.

Türi valla majandusosakonna juhataja Raivo Raamat sõnas, et liitumine kaugküttevõrguga on võimalik tänu sellele, et muutmisel on Türi valla soojusmajanduse arengukava.

Ta julgustab eelkõige kortermajade elanikke, kes mingil põhjusel pole liitunud kaugküttevõrguga, seda tegema. "Mõistan, et on inimeste soovid võivad olla erinevad ja mugavus maksab, kuid soovitan liituda kaugküttesüsteemiga. Kaugküte on jätkusuutlik, soodne ja turvaline kütteviis, mina liituksin sellega," lausus ta.

Praegu on liitumiseks hea võimalus Väätsa, Särevere ja Türi linna elanikel, kus sooja toob kodudesse, asutustesse ja ettevõtetesse SW Energia. Kaugküttevõrkude opereerimine on SW Energia põhitegevusalaks.

Ettevõtte arendusjuht Vadim Nogtev märkis, et neil on soov koguda andmeid kaugküttevõrguga liituda soovijate kohta.

"Türil on ligi 20 suuremat maja selleks juba soovi avaldanud ja nendega olema juba protsessi algatanud," lausus ta. "Liitumissoovist ootame teada andma ka siis, kui majast on radiaatorid ja küttesüsteemid eemaldatud, sest Kredex rahastab tänavu ühisküttele üleminekuga seotud renoveerimistöid," täpsustas Nogtev.

Kaugküttevõrguga liitumise soovist on oluline teada anda SW Energiale novembri alguseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles