Sellest nädalast muutub Edelasuuna rongide sõiduplaan

Järva Teataja
Copy
Taas muutub Elroni edelasuuna rongide sõiduplaan.
Taas muutub Elroni edelasuuna rongide sõiduplaan. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast, 8. maist muutub Elroni Edelasuuna rongide sõiduplaan. Remonttöödest tingitud ajutised muudatused kestavad kuni 28. maini.

„Edelaraudtee liiklusjuhtimissüsteemi tööde jätkumise tõttu muutub esmaspäevast taas kõigi Rapla, Türi ja Viljandi rongide sõiduplaan,“ sõnas Elroni müügijuht Ronnie Kongo. Lisaks muutuvatele kellaaegadele ja tavapärasest pikemale sõiduajale jäävad üksikud rongid Tallinna ja Rapla vahel käigust ära.

Varahommikune Tallinna-Rapla rong asendatakse bussiga, mille peatused on leitavad Elroni kodulehel. Asendusbussi peatuskohad on tähistatud Elroni siltidega.

Elroni müügijuhi sõnul on mõistetav, et taristu omaniku Edelaraudtee tehtavad tööd põhjustavad reisijatele ebamugavusi. „Püüame raudtee vähenevast läbilaskevõimest hoolimata hoida enamiku rongidest käigus ning väljumisajad võimalikult reisijasõbralikud, kuid arusaadavalt on meie valikud praegu äärmiselt piiratud.“

Elron palub sõitjatel uued väljumisajad üle vaadata, mis on leitavad nii Elroni kodulehelt kui peagi ka ooteplatvormidelt. Tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne kliendiinfo telefon +372 616 0245.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub rongidega turvalist, usaldusväärset, kiiret, keskkonnasõbralikku ja kliendikeskset reisiteenust kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles