Püstijalakoomik Mikael Meema: head nalja leida on kui kulda sõeluda

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Tuttav lava: püstijalakoomik Mikael Meema on Paides esinenud koos teistega mitu korda. Nüüd astub ta muusika- ja teatrimajas üles soolokavaga «Palderjan». «Sander Õigus soovitas tulla,» avaldab Meema põhjuse, miks tema tuur ka Paidet väisab.
Tuttav lava: püstijalakoomik Mikael Meema on Paides esinenud koos teistega mitu korda. Nüüd astub ta muusika- ja teatrimajas üles soolokavaga «Palderjan». «Sander Õigus soovitas tulla,» avaldab Meema põhjuse, miks tema tuur ka Paidet väisab. Foto: Hele-Riin Metsal

Püstijalakoomik Mikael Meema (32) peab ennast suureks introverdiks, kellele meeldib tihti olla üksi koos oma mõtetega. Samas on miski, mis teda ikka ja jälle lavale kisub. Tema ametivennad on koguni ette heitnud, et Mikael naerab liiga harva. Ja kui ainult tema naerab, siis on samuti halvasti.

Tuntud koomikul Mikael Meemal on valminud uus soolokava «Palderjan», millega ta tuleb ka Järvamaa rahva ette. Tema naljalood on sündinud elust enesest.

Tartust pärit Mikael Meemale on parim naljade allikas igapäevaelu ning meie ümber toimuva jälgimine ja märkamine. «Naljaks võib saada pealtnäha täiesti tavaline seik, aga mis pakub paljudele äratundmisrõõmu,» teab Meema hea nalja retsepti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles