Lillelaat tuleb iga ilmaga

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Loomulikult on lillelaadal esindatud kõik Eesti suuremad puukoolid ja aiandid ning kohal on ka palju eraisikutest taimemüüjaid.
Loomulikult on lillelaadal esindatud kõik Eesti suuremad puukoolid ja aiandid ning kohal on ka palju eraisikutest taimemüüjaid. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi lillelaadani on jäänud napilt üle kahe nädala ja korraldajatele jääb ühes ööpäevas olevast kahekümne neljast tunnist napiks – teha on veel palju. Päris puhata, et laadaga seonduvad teemad peast pühkida, on võimalik millalgi ka, aga siis hakkab juba järgmise laada ette­valmistus pihta.

Lillelaata korraldava Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhataja Pille Marrandi ütles, et eks ettevalmistused alanud juba eelmise aasta lõpul ja läks nagu tavapäraselt ikka, et esimeste päevadega said kauplemiskohad täis. Esimeste päevade all pidas Marrandi silmas seda, et kauplejate kirjapanek algab 1. veebruari esimesest tunnist ja laadale kauplema tulla soovijad veedavad arvutiekraanide ees unetu öö. Nagu Marrandi isegi.

Neli kuud hiljem saab ta tõdeda, et laadaplats on täis ja kes kirjapanekuga hiljaks jäi, sel jääb aiapidajate suursündmusele vähemalt müüjana tulemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles