Järvamaa ettevõtlike naiste õppereis Põltsamaale tõi inimesed taas kokku

Järva Teataja
Copy
Reisibuss.
Reisibuss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järvamaa ettevõtlike naiste õppereis Põltsamaale tõi bussitäie vahvaid ja ettevõtlike Järvamaa naisi taas kokku.

Esimesena mindi imetlema Põltsamaa Lossihoovis tegutseva Katré brändi asutaja Katre Arula loomingut. Katré on tunnustatud, maailmatasemel rõivadisainer, kes viljeleb taaskasutust. Katré loomingut on kantud nii presidendi vastuvõttudel kui Tallinn Fashion Week raames toimuval moeshowdel.

Eduka disaineri nimekirjast ei puudu lugematu arv loomingulise rõivadisaini auhindu ja esikohti ning tulemas on augustis Katré brändi moeshow Põltsamaa lossihoovis.

Peale imelise Katre Arula disaini imetlemist, said Järvamaa naised nautida maitsvat õhtusööki Carl Schmidti majas, kus on toimunud värskelt põlvkondade vahetus ning Ülle Saksniidu eduka toitlustus – ning majutusettevõtet on värskelt juhtima asunud nende tütar, Liis Päivil. Millised väljakutsed ja rõõmud on selle protsessiga kaasnenud, rääkis Liis naistele kolmekäigulise õhtusöögi kõrvale.

Magustoiduks jäi õhtu viimane esineja Triin Kuus. Eesti ühe edukaima leivaküpsetaja ja käsitöömeistri, Triin Kuusi lugu teest ettevõtluseni ja selle võludest ning valudest oli kui sõõm värskendavat õhku. Leivapuu nimelise ettevõtte omanik rääkis oma mõtetest, mis on seotud emaduse, naiseks olemise ja ettevõtlusega ning kuidas neid ühendada tasakaalukalt.

Õhtu lõpetuseks tehti Järvamaa naistega tiir Põltsamaa vahel, nauditi ilusaid vaateid, külastati põgusalt, peagi hooaega alustavat Põltsamaa Wakeparki ja nauditi kaunist Põltsamaa Roosisaart, otse Põltsamaa jõe kalda veerel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles