Üle pea kasvanud hobiettevõte läks müüki

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Ingmar Pappel ütles Türi lillelaadal, et saab ostjaile kaasa anda õpetusõnu taimede eest hoolitsemiseks. Nüüd võib huviline soetada endale kogu Kärus asuva tomatikasvatuse kompleksi.
Ingmar Pappel ütles Türi lillelaadal, et saab ostjaile kaasa anda õpetusõnu taimede eest hoolitsemiseks. Nüüd võib huviline soetada endale kogu Kärus asuva tomatikasvatuse kompleksi. Foto: Riina Martinson

Türi vallas Kärus kogub mitmendat aastat tähelepanu teeäärne taimemüük. Tähelepanuväärne on see sel põhjusel, et müük käib iseteeninduse vormis. Inimene läheb kohapeale, valib taime ja jätab raha keedupotti või teeb ülekande. Kogu tegevuse juures ei ole ühtegi teenindajat.

Ainus reklaam on Facebooki lehe «Potitomat» kutse: «Taimed jätkuvalt müügil, Jaama 17, Käru alevik, Türi vald, Järvamaa. Iseteenindus.» Viimastel nädalatel on sellele lisaks olnud teateid, et potitomati taimed on müügil ka Türi lillelaadal ja Kuressaare aiapäevadel. Kõik justkui toimib: taimed sirguvad, ostjad rõõmustavad.

Ent mai eelviimasel nädalal teatas ettevõte sotsiaalmeedias ühtäkki, et kasvuhoonetes käib lõpumüük ja kiirematel ostjatel on veel võimalus ülisoodsa hinnaga taimi soetada. Lisaks taimedel on müügis ka kasvuhooned ja kogu tootmiskompleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles