Järva malevas toimetab 18 värske väljaõppe saanud jaosanitari

Järva Teataja
Copy
Foto: Merilin Sepp

Nädalavahetusel said jaosanitari kursuse läbimist tõendava tunnistuse kätte 18 sanitarieriala kursuslast. Teekond siia oli pikk täpselt viis nädalavahetust.

Laupäeva hommikut alustati eksami kirjaliku osaga ning seejärel liiguti juba praktiliste ülesannete juurde. Praktilises osas etendasid kannatanuid Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tudengid ning Noorte Kotkaste Järva maleva ning Kodutütarde Järva ringkonna noored. Hindajateks olid varasematest nädalavahetusest tuttavad instruktorid, kes nüüd said pilgu peale visata, kuidas nende õpetustest aru on saadud.

Pühapäeva hommik algas Eesti lipu päeva tähistamisega ning seejärel asuti juba asju pakkima ning maja külaliste tulekuks valmis seadma. Lõpetamisele olid kutsutud ka lähedased ning 18 kursuslast said enesekindlalt oma tunnistuste järgi minna.

Tänavuse, järjekorras viienda jaosanitari erialakursuse Järva malevas õnnestumisse panustas viie nädalavahetuse jooksul kokku ligi 90 inimest. Nende hulgas instroktorid, kannatanude etendajad ja abipersonal. Kursuse ülem oli Janis Baranin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles