Järvamaa orienteerumispäevakud lõpetasid kevadperioodi Kangrumäel

Järva Teataja
Copy
47. Järvamaa orienteerumispäevakute MI klassi liider Maarius Kotsulim rajal
47. Järvamaa orienteerumispäevakute MI klassi liider Maarius Kotsulim rajal Foto: JOKA

47. Järvamaa orienteerumispäevakute viies etapp, mis oli ühtlasi enne suvepausile minekut kevadperioodi viimaseks etapiks, toimus Aravete Kangrumäel.

Paul Poopuu orienteerumisklubist JOKA andis teada, et orienteerumisradade planeerimise ja päevaku korraldamise võtsid esmakordselt ette noored rajameistrid ja korraldajad Raiko Alliksaar ja Kerto Kaasiku.

Seekordse päevaku parimateks erinevates osalusklassides olid naiste NI klassis Mariliis Aren Türilt, NII Riinu Nemvalts Paide, meeste MI klassis Kristjan Maiste JOKA, MII Mehis Ries Ambla SK, M40 Janno Rodendau Järva vald, M55 Raul Laas Paide, algajate A rajal Karl Märten Aren Türi spordikool, rattarajal Vahur Palu Järva vald.

Kevadhooaja viie etapi järel on Järvamaa orienteerumispäevakute koondarvestuses parimateks: NI klassis Mariliis Aren, Rita Ojala ja Ester Marjapuu; NII klassis Anu Pallon, Lea Tusis ja Riinu Nemvalts; MI klassis Maarius Kotsulim, Martin Liidlein ja Henri Perillus; M40 Raido Aren, Tiit Poopuu ja Gert Saamann; M55 Raul Laas, Ahto Karu ja Vahur Palu; rattarajal Raiko Alliksaar, Paul Poopuu ja Anett Liisa Parts; algajate rajal on aktiivsemad olnud Christofer Valang, Hardi Arulepp, Henri Veeberg, Oliver Jüris ja Karl Märten Aren.

47. Järvamaa orienteerumispäevakud jätkuvad pärast juulikuist suvepausi 8. augustil, mil toimub orienteerunmispäevakute etapp Türil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles